Downloads

Mosamisa krijgt met enige regelmaat verzoeken voor het aanleveren van Brits Korthaar foto's in hoge resolutie. Deze kunnen gebruikt worden voor werkstukken, spreekbeurten, presentaties, folders, achtergronden voor op de computer (desktop), het maken van kalenders, etc. Naast de foto's zijn ook diverse andere plaatjes in WinZIP formaat voor download beschikbaar. Het aanklikken en opslaan volstaat! Let op: uiteraard dient minimaal WinZIP versie 9.0 op uw computer geïnstalleerd te zijn!

- foto's van onze kitten en kittens;

- diverse plaatjes en foto's voor de desktop;

- zwart-wit plaatjes van katten en kittens;

- grappige kleuren plaatjes van katten en kittens;

- diverse grappige foto's van katten;

- katten met thema's: feest, Pasen en Kerstmis;

Regelmatig zullen deze bestanden worden aangevuld met nieuwe plaatjes en/of foto's. Aan het nummer in de bestandsnaam is de datum (versie) van het bestand herleidbaar: bestandsnaam_210211 betekent 21 februari 2011. Zo kunt u gemakkelijk achterhalen of u over de meest recente versie beschikt.

Indien u (grappige) foto's en/of plaatjes heeft die eigenlijk in een van deze WinZIP bestanden zou dienen te worden toegevoegd, dan stel ik het zeer op prijs als u mij dat laat weten. Hiervoor kunt u gebruik maken van het E-mail formulier op de Contact pagina of mij rechtstreeks een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen. Alvast bedankt!